Nå starter Vestfold Cup

Tønsberg roklub vant Vestfold Cup i 2018. Nå starter kampen om trofeet for 2019. Nesten 50 av regionens roere samles til dyst i Tønsberg onsdag 15. mai når startskuddet for årets Vestfold Cup går.

Cupen går på rundgang mellom de fem klubbene som er med i Vestfold rokrets: Drammen, Porsgrunn, Horten, Sandefjord og Tønsberg.

I tillegg til premiering av beste roer/lag sammenlagt per klasse, utdeles det en vandrepokal til den klubben som tar flest poeng sammenlagt i løpet av de fem regattaene.

Vandrepokalen står nå i premieskapet på Sjøormen, og våre ivrige roere skal gjøre alt de kan for at den blir stående der også etter årets sesong!

Publikum er hjertelig velkommen til den første regattaen i årets Vestfold Cup på Sjørormen onsdag 15. mai fra kl. 18. Dette er en fin anledning til å se mange unge, lovende roere i aksjon. Vi har kafé, så her er det mulighet for dobbel nytelse!