Velkommen til ro-skole

Tønsberg roklub inviterer til gratis ro-skole mandag 26/8 og torsdag 29/8. Dette skjer i/ved våre lokaler Sjøormen i Kanaleveien 8, begge dager mellom kl. 18 og 20.

Roing er en fantastisk idrett, en idrett for alle. Treningen er veldig variert. Du lærer ikke bare roing, men også mange andre treningsformer som bedrives gjennom vinteren. Har du ikke funnet «din» idrett, så kom til oss og prøv!

Hvem:

Ro-skolen er fortrinnsvis for alderen 11-16 år, men er du nysgjerrig på roing så er du velkommen uansett alder over 16 år. For å delta må du være svømmedyktig og trygg i vannet (i tilfelle kantring).

Innhold på kurset:

• Introduksjon av klubben
  • Liten video for et innblikk i aktiviteter
  • Omvisning
  • Instruksjon og roing på romaskin
  • Behandling av båter og utstyr
  • Instruksjon og roing i båt

Bekledning:

Ro-skolen blir gjennomført uansett vær. Ta derfor med ute- og innesko. Shorts, t-skjorte, langermet genser og treningsbukse. Ekstra tørt tøy. Ved for dårlig vær, så blir det roing på romaskin og ro-rettet styrke og bevegelighet.

Påmelding og ev spørsmål kan rettes til rosjef og trener Line Andresen Olstad, tlf. 93205930. Vel møtt!