Bli med på et spleiselag?

Loppemarkedet er avlyst og utleie av Sjøormen kraftig redusert. Koronasituasjonen får store konsekvenser for økonomien vår. Derfor håper vi mange vil bli med på et spleiselag for en ny følgebåt.

Tønsberg Roklub har over 70 aktive roere. Når roerne trener på vannet eller vi arrangerer regattaer, har vi følgebåter som passer på og ivaretar sikkerheten.

Dessverre ble den ene følgebåten ødelagt av stormflo denne våren. Siden vårens loppemarkedet måtte avlyses på grunn av koronasituasjonen, har vi det skikkelig trangt økonomisk nå. Men følgebåter må vi jo ha!

Derfor håper vi det er mange som vil bli med på et spleiselag så vi får råd til en ny følgebåt i løpet av sommeren 🙂 Tusen takk for at du støtter Tønsberg Roklub og bidrar til rorernes sikkerhet og videre utvikling!

Støtt spleisen her.